Houd je software up-to-date

Elk apparaat bevat software. We krijgen met steeds meer apparaten te maken. Kortom: een geïntegreerde aanpak om je software up-to-date te houden is cruciaal.

Lees de whitepaper

Druk kwetsbaarheden de kop in voor het te laat is

Zorg voor beleid rondom het patchen

Er zijn legio voorbeelden van software die kwetsbaarheden bevatten. Hoe zorg jij dat je op een adequate wijze met kwetsbaarheden om gaat? Houd je zelf een overzicht bij van welke versie alle apparaten in en om je netwerk draaien en met welke updates de leveranciers komen?

Het up-to-date houden is dus makkelijk gezegd. Dit zelf bijhouden is niet te doen. Kortom: je hebt een oplossing nodig die dat voor jou doet. Die zelf vaststelt welke versie de apparaten in je netwerk gebruiken en welke versie het zou moeten zijn.

Wees gewoontes en blinde vlekken de baas

rapportage helder dashboard tbv vulnerability management

Inzicht in update-status

Een totaalbeeld van kwetsbare systemen en een trendanalyse van kwetsbaarheden in je infrastructuur. Dat leveren we in één overzicht. De kwetsbaarheden worden geprioriteerd weergegeven op basis van de kwetsbaarheid (hoe ernstig is deze) en het belang van het desbetreffende apparaat (hoe belangrijk is deze server voor jouw bedrijfsvoering).

vulnerability management, kwetsbaarheden vinden

Kwetsbaarheden misbruiken

De kwetsbaarheden in software worden door leveranciers door middel van een update verholpen. Vergeet je zo’n update, dan zal de cybercrimineel die kwetsbaarheid kunnen gebruiken om digitaal in te breken. Uit eigen onderzoek blijkt dat oude malware varianten Mirai en WannaCry nog steeds terugkomen op apparaten, wat onnodig is.

Continu scannen

Net als de cybercrimineel scant Tesorion continu en geautomatiseerd. Niet altijd alle apparaten zullen op het moment van de eerste scan aan staan of beschikbaar zijn. Bovendien komen updates op software op verschillende momenten beschikbaar. Laat technologie voor je werken zodat jij je op andere zaken kunt focussen.

Vintage software. Niks hips aan!

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Eerste stap naar een volledige cybersecuritystrategie

Inzicht in systemen is ook een ISO en NEN eis

De geautomatiseerde scanners van Tesorion geven inzicht in de staat van je IT-landschap. Dat zijn scans op webapplicaties, op je lokale- en cloud netwerk, firewalls, endpoint beveiliging enzovoorts. Zo brengen we alle kwetsbaarheden in kaart, wat meteen bijdraagt aan de eisen binnen ISO en NEN-normen.

Je bent daarmee “in control”. Vervolgens onderneem je bewust wel of geen actie. Een bepaald systeem kan niet altijd van de laatste versie worden voorzien. Kortom: zo geef je actief invulling aan risicomanagement.

Hulp nodig bij
het uitzoeken?

Wil jij weten welke software in jouw
netwerk een update nodig heeft?
Weet je alleen niet waar dan
nu te beginnen?

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Bescherm je medewerkers tegen kwetsbaarheden

De mens blijft een belangrijke schakel

Als nieuwe kwetsbaarheden ontdekt worden zijn cybercriminelen er snel bij om deze te misbruiken. Meer dan eens wordt hierbij getracht jouw medewerkers te misleiden om de eerste stap te zetten. Denk aan het klikken op een link of het onbewust afgeven van inloggegevens.

Met trainingen, games en simulaties helpen we je om je medewerkers bewust te maken van signalen die wijzen op dergelijke risico’s. Mocht je dan bepaalde updates nog niet kunnen doen, dan zijn tenminste je medewerkers voorbereid.

Alle Basis op Orde oplossingen

Heeft u het allemaal al goed geregeld?

Binnen 5 minuten kan u dit inzicht al hebben, een incident kost meer tijd.

Doe ons gratis assessment

Wij bieden bescherming aan