Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Warehouse Insight logistiek event

Door 14 mei 2019 oktober 21st, 2020 Nieuws
Warehouse_logistiek_event

In rap tempo komt slimme technologie het warehouse binnen aan de hand van material handling systemen en first class WMS.  Het belang van betrouwbare data, de toepassing van artificiële intelligentie en innovatieve warehousetechnologie brengt hierdoor nieuwe vragen met zich mee.

De logistieke sector is onderdeel geworden van een digitale omgeving. Cybercriminelen hebben dat inmiddels ook ontdekt. Hierdoor zal cybersecurity een steeds grotere rol gaan spelen. Als onderdeel van een keten is het dan ook van cruciaal belang niet stil te vallen wegens een ransomware aanval. Hiermee blijft de financiële en imago schade beperkt.

Tijdens een van de kennissessies neemt Gert-Jan Schol de deelnemers mee in de wereld van cybersecurity. Welke soorten incidenten zijn er? Welke route legt een cybercrimineel af? Welke ondernemingen zijn al op de goede weg? Aan de hand van praktijkvoorbeelden zal inzichtelijk worden welke mogelijke risico’s en oplossingsrichtingen er zijn binnen warehousing en logistiek.

Na het volgen van deze sessie weten de deelnemers wat zij kunnen doen voor hun onderneming op het gebied van cybersecurity.

Schrijf u nu in via de officiële website van het event: https://warehouseinsight.logistiek.nl/

Close Menu