Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Tesorion verstevigt haar directie

Door 1 februari 2021 mei 5th, 2022 Nieuws

Tesorion verstevigt haar directie met de komst van Henk Bijsterbosch (a.i.) en Gerben Woordes

LEUSDEN – De Nederlandse all-in cybersecurityspecialist Tesorion verstevigt per 1 februari 2021 haar directie met Henk Bijsterbosch als ad-interim CCO en Gerben Woordes als COO. Vanaf dat moment vormen zij samen met Martijn Hakstege (CEO) en Luuk Boekhorst (CFO) het directieteam.

Henk en Gerben nemen veel ervaring en kennis mee op het gebied van cybersecurity en het vormgeven van operationele efficiëntie binnen snel groeiende organisaties. Daarmee wordt voldaan aan de ambitie van Tesorion; Nederland cyberveiliger maken.

Henk is zijn actieve ICT-loopbaan bij HP Nederland begonnen en heeft daarna onder andere bij Insight, Misco en KPN Security diverse management functies bekleed. Hij neemt ruim 25 jaar ervaring mee als eindverantwoordelijke voor commerciële en marketingactiviteiten. Gerben is zijn loopbaan bij Getronics begonnen. Na de overname door KPN heeft hij diverse functies ingevuld, waarbij hij de afgelopen 7 jaar operationeel verantwoordelijk was voor de security dienstverlening.

Henk zegt over zijn keuze voor Tesorion: “Cyberdreigingen zijn tegenwoordig iets alledaags. Juist je hier tegen wapenen is en wordt belangrijker dan ooit. De kansen in de mid-market zijn enorm en de kennis en kunde van Tesorion past daar uitstekend bij. Het feit dat Tesorion 100% Nederlands is, een gezonde groei ambitie heeft en de mogelijkheden biedt om verder te investeren, maakt het een bedrijf waar ik graag onderdeel van wil zijn.”

“Juist wanneer cyberdreigingen de revue passeren is een gestroomlijnde operatie die zich tegelijkertijd snel kan aanpassen aan de snel veranderende cybersecurity actualiteit enorm belangrijk”, licht Gerben zijn keuze voor Tesorion toe. “De ambitie van Tesorion is om zowel over de customer als de operational excellence as te groeien en nog succesvoller te worden. Dat maakt het zo leuk om dit voor onze klanten en collega’s waar te gaan maken.”

Martijn en Luuk zijn enthousiast over de keuze van Henk en Gerben voor Tesorion en kijken uit naar de samenwerking, die bijdraagt aan het verwezenlijken van de groeiambitie.

Meer informatie over Tesorion »

Henk Bijsterbosch
(Babet Hogervorst Fotografie)

Download persfoto »

Gerben Woordes
(Babet Hogervorst Fotografie)

Download persfoto »


Noot voor redactie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met
Ernst Veen, Tesorion Marketing Manager op 033 456 3663.

Close Menu