ClickySkip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Tesorion Kennispartner Cybersecurity Centrum Maakindustrie

Door 9 maart 2020 juli 7th, 2021 Nieuws
kennispartner cybersecurity centrum maakindustrie

Woensdag 4 maart is de overeenkomst bekrachtigd tussen Tesorion en het Cybersecurity Centrum voor de Maakindustrie (CCM). Als Tesorion zijn we zeer trots dat we als kennispartner een bijdrage kunnen leveren aan een initiatief dat als doel een cyberveilige bedrijfsomgeving heeft.

Het CCM, dat door Novel-T is geïnitieerd, ontwikkelde mede op basis van de expertise van de kennispartners een cybersecurity quick scan. De scan geeft inzicht in de potentiële risico’s binnen een bedrijf en hoe deze kunnen worden gereduceerd. Maakbedrijven in Oost-Nederland kunnen deze scan laten uitvoeren en krijgen zo inzicht in hun huidige digitale weerbaarheid. Daarnaast biedt de scan concrete handvatten om deze digitale weerbaarheid te verhogen.

Als cybersecurity-specialist is Tesorion expert op het gebied van preventie en detectie van mogelijke  cyberincidenten. Deze incidenten hebben over het algemeen grote impact op een organisatie of instelling. Zowel binnen de maakindustrie als bij onderwijsinstellingen, ziekenhuizen als in de financiële sector heeft een cyberincident impact op de continuïteit van de bedrijfsvoering. Om het risico voor bedrijven zo veel mogelijk te beperken maakt Tesorion binnen haar oplossingen gebruik van geavanceerde technologie. Deze zorgt ervoor dat een potentieel incident niet alleen automatisch wordt gedetecteerd, maar dat er tevens op basis van vooraf gedefinieerde regels geautomatiseerd actie wordt ondernomen.

Close Menu