Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Tesorion biedt hulp aan ziekenhuizen Italië en Spanje

Door 27 maart 2020 november 13th, 2020 Nieuws, Tesorion Immunity
Tesorion biedt hulp ziekenhuizen

Kwetsbare en overvolle ziekenhuizen zijn doelwit cybercriminelen

LEUSDEN – De crisis rond het Coronavirus haalt niet bij iedereen het beste naar boven. Terwijl artsen en verpleegkundigen in Italië en Spanje keihard vechten om slachtoffers van het Coronavirus te redden, liggen vele ziekenhuizen in beide landen onder vuur van cybercriminelen. Voor het Nederlandse Tesorion is dat voldoende reden belangeloos ondersteuning aan te bieden om de cyberaanvallen onschadelijk te maken en te voorkomen dat de patiëntenzorg in gevaar komt.

Cybersecurityspecialist Tesorion is al langer internationaal actief en verzorgt de cybersecurity van onder meer universiteiten, ziekenhuizen en het bedrijfsleven.

Het initiatief om enkele ziekenhuizen in Italië en Spanje in deze periode kosteloze ondersteuning aan te bieden, is voor de directie van Tesorion dan ook een logische keuze.

“We zien steeds vaker dat cybercriminelen keihard toeslaan bij organisaties die om wat voor reden dan ook in zwaar weer verkeren”, stelt dr. ir. Rick Hofstede, Director of Technology bij Tesorion. “Wat we nu zien is natuurlijk hartverscheurend. Terwijl het zorgpersoneel alles uit de kast haalt om levens te redden, proberen criminelen een financieel slaatje uit de chaos te slaan. Wij zien het als onze maatschappelijke plicht om op ons expertisegebied de helpende hand toe te steken.”

De krachtige combinatie van Tesorion Immunity

Hoe werkt het?

Meer informatie
Tesorion Immunity context

De ziekenhuizen worden zwaar belast door de Coronacrisis en alle aandacht en energie is nodig om de werkdruk te weerstaan. Tesorion geldt in Europa als toonaangevend cybersecurityspecialist en is met Tesorion Immunity in staat om bedreigingen real-time te detecteren en te isoleren.

Close Menu