Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Compumatica & Quantum Gateway Foundation

Tijdens dit fysieke event, georganiseerd door Compumatica in samenwerking met de Quantum Gateway Foundation, werpen we een blik op de wereld van Quantum en cybersecurity. Ook zoomen we in op de Nederlandse oplossingen van Compumatica en de diensten van de Quantum Gateway Foundation die een belangrijke rol kunnen spelen in het Quantum Resilience maken van uw organisatie. Dit doen we aan de hand van een aantal concrete usecases. Afsluitend is er een lunch en uiteraard gelegenheid tot netwerken en het stellen van vragen.

Schrijf u nu in en zet deze datum in uw agenda

Datum:
Woensdag 24 mei 2023
09.30 – 13.00

Locatie & parkeren:
Startup Village, Location K.0.06
Science Park 608, 1098 XH Amsterdam

Programma:
09.30 – 10.00 Inloop & koffie
10.00 – 10.30 Christian Schaffner, Setting the Scene: Quantum & Security
10.30 – 11.00 Martijn Dekker, The Case of Security Innovation within a Bank
11.00 – 11.30 Dimitri van Esch, Introducing the Quantum Gateway Foundation
11.30 – 12.00 Pasqualle Verwoerdt, Moving towards Quantum Resilience
12.00 – 13.00 Q&A, Netwerken en lunch

Sprekersinformatie

Martijn Dekker

Global Chief Information Security Officer ABN AMRO Bank
Martijn Dekker is een autoriteit op het gebied van cybersecurity in Nederland. Tijdens zijn presentatie op dit event verbindt hij op energieke wijze vele wetenschappelijke invalshoeken om daarmee de toekomst van cybersecurity en de gevolgen voor mensen, onze maatschappij en bedrijven te duiden.

Christian Schaffner

(Chairman van Quantum. Amsterdam and Professor in Theoretical Computer Science bij het Informatics Institute) verkent met u de wereld van Quantum en Security.

Dimitri van Esch

(Chairman van Quantum Gateway Foundation). Dimitri deelt zijn kennis en ervaring op het gebied van een Quantum-veilig landschap en werkte eerder bij ABN AMRO als Quantum Lead.

Pasqualle Verwoerdt

(CCO Compumatica) Pasqualle heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van ICT, waarvan meer dan 12 jaar op het gebied van informatiebeveiliging (zowel op het gebied van governance als technisch). In deze 12 jaar heeft hij rollen vervuld op het gebied van account- en salesmanagement waarvan de laatste 4 jaar actief op directieniveau. Daarbij is hij de laatste 10 jaar ook nauw betrokken bij strategiebepaling en het (door) ontwikkelen van securityproducten en -diensten. Sinds 1 januari 2022 is Pasqualle verantwoordelijk voor sales & marketing en nauw betrokken bij de Compumatica strategiebepaling en productontwikkeling.

 

Close Menu