Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Pasqualle Verwoerdt nieuwe CCO van Compumatica

Door 7 januari 2022 juni 23rd, 2023 Nieuws

Pasqualle Verwoerdt, tot voor kort Chief Sales Officer van Kahuna Security, is per 1 januari 2022 begonnen als Chief Commercial Officer bij Compumatica. Begin 2021 heeft Tesorion een meerderheidsbelang in Compumatica genomen en van de zomer kocht zij Kahuna. Vanuit deze rol zal Pasqualle zich volledig toeleggen op het ontwikkelen en versterken van de sales en marketing activiteiten van Compumatica en tevens mede de strategie bepalen voor de komende jaren.

Petra van Schayik, CEO Compumatica: “Ik ben trots op het feit dat wij Pasqualle aan ons hebben kunnen binden. Met zijn ervaring en verdiensten in de Nederlandse cybersecurity markt heb ik er alle vertrouwen in dat hij een belangrijke rol gaat spelen in de verdere groei van Compumatica”.

Pasqualle Verwoerdt: “Compumatica is een bedrijf met erg veel potentie binnen de Nederlandse en Europese markt. Met ons productportfolio kunnen wij organisaties helpen met actuele en urgente cyber security thema’s zoals kwantum proof cryptografie en OT security.  Daarnaast merken we dat onze projectmatige flexibiliteit in combinatie met onze Nederlandse komaf steeds belangrijker wordt voor grote bedrijven, industrie, financiële instellingen en de overheid. Ik kijk er naar uit om onderdeel te zijn van dit bedrijf met veel toekomst potentie.”


Noot voor redactie:

Download persfoto »

Close Menu