NIS 2 hoeft geen verrassing te zijn

Eén ding weten we zeker: de wetgeving rondom NIS 2 is in aantocht. Gaat deze regeling ook voor jouw organisatie gelden? Of voor jouw klanten? Dan is het goed om je alvast voor te bereiden want NIS 2 vereist onder andere dat organisaties hun risicomanagement over de gehele waardeketen op orde hebben. In de praktijk blijkt dit best complex te zijn. Tesorion zorgt daarom samen met Ploum Advocaten voor expertise rondom dit thema.

Om een vliegende start te maken bieden we je graag een NIS 2 quickscan aan, zodat je weet waar je organisatie vandaag de dag staat. Ook al heet het een quickscan, dit is niet snel een geautomatiseerd formulier invullen, je gaat samen met één van onze consultants dit proces doorlopen.

Een goede voorbereiding begint vandaag.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

De NIS 2-richtlijn is op Europees niveau een feit. In Nederland is de NIS verankerd in de Wet Beveiliging Netwerk- en Informatiesystemen (Wbni). Deze wet bestaat sinds november 2018 en voorziet in een meldplicht van incidenten en een zorgplicht, in de vorm van het treffen van beveiligingsmaatregelen.

De NIS 2-richtlijn plaatst het onderwerp cybersecurity op de bestuursagenda van een groot aantal organisaties. Vanaf oktober 2024 is de NIS 2 in Nederland een feit. Oktober 2024 klinkt nog ver weg, toch is het verstandig om je nu al voor te bereiden.

Waar staat jouw organisatie? Welke stappen zijn belangrijk om nu al te nemen? Om antwoord te krijgen op al deze vragen bieden we je graag een NIS 2 quickscan aan. Omdat NIS 2 specifiek is voor elke organisatie doorloop je samen met een van onze consultants dit proces. Daarna ontvang je uiteraard een uitgebreide rapportage met concrete actiepunten.

Tesorion vergroot de cyberweerbaarheid

Wij zijn 24/7 gefocust op het veilig maken en houden van Nederland, daarbij staan onze kernwaarden voorop.

beschikbaarheid en doorlopend scannen

Beschikbaar

Wij zijn er 24/7 om uw organisatie veilig te houden.

Veilig

Wij verbeteren onze dienstverlening continu dankzij ons 360 graden beeld.

Betrouwbaar

Wij werken intensief samen voor het beste resultaat en relatie.

Transparant

Wij geloven in onze transparante aanpak met heldere rapportage.

Wij bieden bescherming aan

Aangenaam, wij zijn Tesorion

Tesorion is de grootste, 100% Nederlandse, zelfstandige cybersecuritydienstverlener. Wij bestrijden cybercriminaliteit en minimaliseren bedrijfsrisico’s. Tesorion beschermt uw organisatie 24/7 dankzij onze technologie en 180 experts.

Meer informatie
tesorion-logo