Skip to main content

Maak van je medewerkers de sterkste schakel

Door 19 februari 2021 april 8th, 2021 Webinar archief, Gedrag & Bewustzijn

Ernst Veen en Hans Willemsen
Uitgezonden op 8 april 2021

Was jij er virtueel bij?

We weten dat we niet zo maar op een linkje moeten klikken. Ook weten we dat je een openbaar WiFi-netwerk niet moet gebruiken. Maar waarom is dat zo belangrijk, want je hebt toch al technische maatregelen getroffen?

De cybercrimineel wordt steeds slimmer en geraffineerder. In samenwerking met onze strategische kennispartner KnowBe4 laten wij je zien hoe jij je collega’s kan wapenen tegen de meest voorkomende vormen van cybercriminaliteit.

Elke organisatie, ongeacht sector of omvang, krijgt op een gegeven moment te maken met situaties waarbij de cyberveiligheid in het geding is. Het is daarom essentieel dat alle medewerkers, op alle organisatieniveaus, leren wat belangrijk is voor een goede cybersecurity.

Een van de zaken die we tijdens het webinar aan bod laten komen is hoe je ervoor zorgt dat iedereen, van magazijn- tot buitendienstmedewerker, van receptioniste tot algemeen directeur op zijn of haar niveau getraind kan worden.

Kijk het webinar terug

Cybersecurity begint met bewustzijn

en met de gratis Tesorion 'Herken phishing' posters

We zijn altijd verbonden met elkaar. Via verschillende kanalen komen er berichten binnen. Herken jij phishingberichten? Natuurlijk klik je nooit op onbekende links? Soms is het ook wel lastig om echt en nep te herkennen.

Om jou en je collega’s op weg te helpen hebben wij een poster voor je gemaakt met handige tips. Voor je thuiswerkende collega’s hebben we een mooie handout. Zo help je mee aan een cyberveilige werkomgeving en een veiliger Nederland.

Klik hier om de gratis posters te bestellen
Poster awareness