Over ons

 • Over Tesorion

  Tesorion helpt organisaties bij de meest uiteenlopende vormen van cybercriminaliteit. Haar diensten variëren van het vergroten van awareness tot het volledig uit handen nemen van je cybersecurity door ons SOC. Tesorion biedt 24/7 specialistische dienstverlening, T-CERT.Lees meer »
 • Partners

  Tesorion werkt samen met verschillende soorten partners. Wij geloven in de kracht van samenwerking, met elkaar en voor elkaar. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij voor specifieke oplossingen, zoals firewalls of het inrichten van een veilige e-mail omgeving.Lees meer »
 • Expertise

  Bij Tesorion werken specialisten met uiteenlopende achtergronden, vaardigheden en competenties. Variërend van ervaren cybersecurity-experts tot de absolute toptalenten van de Nederlandse hogescholen en universiteiten.Lees meer »
 • Vacatures

  Werken bij Tesorion Bij Tesorion helpen we dagelijks organisaties bij het bestrijden van de meest uiteenlopende vormen van cybercriminaliteit. Zo zijn wij erin geslaagd om het Nemty- en ThunderX-ransomware te kraken. We mogen 24/7 voor aansprekende klanten werken. Daarnaast zijn…Lees meer »