Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Bewaak uw digitale kostbaarheden en verbeter continu uw beveiliging

We acteren op potentiële risico’s en verbeteren het proces continu volgens onze beproefde 360 graden methode. Of gaat het bij u nooit fout?

Meer informatie

Tesorion SOC zorgt voor een 360 graden beeld

Risicobeperking inzicht in applicaties en apparaten

Risico-inventarisatie

Elke keuze die u maakt brengt automatisch ook risico’s met zich mee, bijvoorbeeld als meer mensen vanuit huis gaan werken. Daarom inventariseren wij deze risico’s voor uw organisatie en monitoren we deze vervolgens 24/7.

Crisismanagement

Als er een cyberincident plaatsvindt is het belangrijk om zo snel mogelijk een totaalbeeld te krijgen van de situatie. Zijn er gevoelige gegevens openbaar gemaakt? Moeten er maatregelen getroffen worden? Hoe herstellen we zo snel mogelijk weer de operatie? Tesorion helpt u om deze en andere vragen te beantwoorden.

wij begeleiden implementaties

Implementatie begeleiden

We laten u niet aan uw lot over. Bij de implementatie van de SOC-dienstverlening begeleiden we u van A tot Z. Daarna dragen we het over aan uw persoonlijk aanspreekpunt binnen Tesorion zodat we kunnen toewerken naar een volledig 360 graden beeld van uw organisatie.

Continu leren

Wij kijken niet alleen naar de systemen in uw organisatie. Ons pragmatische aanpak resulteert in een uniek en holistisch beeld van uw systemen en alle waardevolle digitale eigendommen van uw organisatie. Daarmee leren we continu en bieden we een doelgerichte bescherming.

Adviseren

Hoe zorgt u ervoor dat een risico niet uitmondt in een incident? Hoe houdt u de situatie beheersbaar? Kortom welke keuzes maakt u. Wat kunt u het beste nu aanpakken en wat kan later. Wij bieden een expert die meedenkt en vanuit uw behoefte adviseert, waarna u zelf de vervolgstappen kunt zetten.

Flexibele bouwblokken

Geen enkele organisatie is gelijk. Ook de eisen en wensen op het gebied van cybersecurity verschillen daardoor per organisatie. Onze diensten groeien afhankelijk van de eisen, wensen en het beschikbare budget met uw organisatie mee.

Waarom kiezen voor Tesorion?

klok

24/7 Monitoring

Voorkom digitale inbraken. Met onze jarenlange ervaring en ruim 300+ klanten waken wij 24/7 over uw digitale kostbaarheden. Met een vast aanspreekpunt is Tesorion er altijd voor u.

Beveiliging is een continu proces

Onze experts zorgen voor een perfecte implementatie en inrichting. Hiermee is Tesorion een one-stop-shop voor uw organisatie. Daarnaast blijven we optimaliseren.

geld

Voorspelbaar abonnement

Geen verrassingen: dat is de kern van onze dienstverlening. Het SOC-abonnement bestaat uit verschillende bouwblokken die samen zorgen voor een voorspelbaar abonnement.

heldere rapportage

Heldere rapportage

Meten is weten en met inzichten kunt u sturen. Dankzij een helder dashboard en verschillende rapportages krijgt u inzicht in wat er is gebeurd en welke optimalisaties u kunt implementeren om uw cybersecurity te verbeteren.

Hoe verbeteren en optimaliseren we continu uw digitale beveiliging?

Prevent

Door verschillende bronnen te gebruiken kunnen we continu verbeteren en u adviezen geven om een cyberincident voor te zijn.

Detect

Vanuit het 24/7 SOC van Tesorion kijken we naar het netwerk en de gebruiker. Wat gebeurt er en is het gedrag afwijkend?

Respond

Door ons 360 graden beeld en continue verbeteringscyclus weten we wanneer gedrag verdacht is. Op dat moment grijpt het SOC in en hebben we contact met elkaar.

Govern

We gaan verder dan alleen een duidelijke rapportage. Onze pragmatische experts adviseren ook hoe wat er gebeurt in uw netwerk, wat de impact is die daarbij hoort en hoe u zich hiertegen wapent.

Gecombineerde feedback

Juist doordat we meerdere bronnen bij elkaar brengen krijgen we een totaal beeld dat ook nog eens zelflerend is. Zo combineren wij de feedback van onze consultants, SOC-analisten, klanten en leveranciers met dat wat we in de markt horen en zien.

Resultaten en rapportage

Bij een incident rapporteren we uiteraard direct. Eén van de resultaten kan bijvoorbeeld zijn dat we typisch gedrag waarnemen dat met een bewustzijnstraining opgelost kan worden.

Patroonherkenning

Uiteindelijk hebben we allemaal zo onze patronen. Door deze patronen te leren herkennen, zijn we in staat afwijkingen waar te nemen.

Threat intel

Tenslotte combineren wij de data van meer dan 4 miljoen apparaten dankzij Tesorion Immunity en combineren die met data en intelligentie uit de markt om tot een compleet beeld te komen.

Wij bieden bescherming aan

Publicaties

Bekijk hier het laatste relevante nieuws, podcasts en blogs van onze experts over dit onderwerp.

Kwetsbaarheid
17 juli 2024

WakeUp Wednesday

Tesorion geeft u elke woensdag in een post een kort overzicht over kwetsbaarheden of hacks die nationale of internationale aandacht hebben gekregen. Natuurlijk berichten we direct over belangrijke kwetsbaarheden en mogelijkheden om deze te mitigeren. Onze #WakeUpWednesday is een soort terugblik.
CERTSOCKwetsbaarheid
11 juni 2024

PHP CGI Argument Injection kwetsbaarheid

Deze liveblog bevat informatie over de PHP CGI Argument Injection kwetsbaarheid. Zodra we een update hebben voegen we die aan deze blog toe. Meer informatie over mogelijke risico's en details worden onderaan…
CERTSOCKwetsbaarheid
12 april 2024

PAN-OS GlobalProtect Gateway kwetsbaarheid

Deze liveblog bevat informatie over de PAN-OS GlobalProtect Gateway kwetsbaarheid. Zodra we een update hebben voegen we die aan deze blog toe. Meer informatie over mogelijke risico's en details worden…
Bekijk alle publicaties

Cyberdreigingen zijn helaas niets nieuws meer. Maar een echt sluitende cyberaanpak is dat wel.

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Tesorion cybersecurity whitepaper
Close Menu