Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincindent?
Bel 24/7: 088-2747800

Tesorion benoemt nieuw managementteam

Door 16 juni 2020 februari 18th, 2021 Nieuws

Cybersecurityspecialist zet volgende stap in ontwikkeling

LEUSDEN – De Nederlandse cybersecurityspecialist Tesorion krijgt per 15 juni 2020 een nieuw management. Martijn Hakstege treedt in dienst als de nieuwe CEO en Luuk Boekhorst als CFO.

Tesorion is opgericht in 2018 en in de twee jaar van haar bestaan is het bedrijf snel gegroeid naar een toppositie in de Nederlandse cybersecurity-markt. Momenteel bevindt het bedrijf zich aan de vooravond van een nieuwe fase, waarin wordt gefocust op versterking van de positie in Nederland en op verdere internationalisering.

De nieuwe CEO Martijn Hakstege heeft een ruime ervaring in de cybersecurity, onder andere als zelfstandig ondernemer, mede-oprichter en CEO van Onsight en Executive Vice President bij KPN Security. Hij zal in de directie worden bijgestaan door Luuk Boekhorst, die de afgelopen jaren binnen de cybersecurity actief is geweest als CFO en Finance director. Gezamenlijk worden de nieuwe directieleden verantwoordelijk voor het klaarstomen van de organisatie voor nieuwe stappen naar een cyberveilige wereld.

Meer informatie over Tesorion »

Martijn Hakstege
(Babet Hogervorst Fotografie)

Download persfoto »

Luuk Boekhorst
(Babet Hogervorst Fotografie)

Download persfoto »

Close Menu