Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Tijdens dit fysieke event, georganiseerd door Compumatica in samenwerking met Tesorion, werpen we een blik op de wereld van Nederlandse technologie in de wereld van OT-security.

Rob van der Salm Manager Monitoring & Data integration van Asset Insight (onderdeel van Vialis) zal tijdens dit event de dienstverlenging presenteren op het gebied van asset monitoring & analytics voor vitale infrastructuur. Daarbij zal stilgestaan worden hoe en waarom de MagiCtwin data diode technology als onderdeel is geïmplementeerd en geïntegreerd.

Compumatica en Tesorion

Vandaag de dag zien we dat cyberaanvallen steeds vaker gericht zijn op industriële omgevingen en kritische infrastructuren. De impact van deze aanvallen raakt primaire processen van organisaties en kunnen ook impact hebben op de samenleving.

Tesorion biedt een security portfolio voor de industrie genaamd Industrial Cybersecurity. Op basis van onze risico gebaseerde aanpak kijken we integraal naar zowel Enterprise IT als OT-omgeving om zo de best passende securitymaatregelen te bieden.

Tijdens het OT-event van 20 april a.s. zullen we kort ingaan op operationele uitdagingen, wet- en regelgeving en het dreigingslandschap waar de industrie mee te maken heeft.

Op basis van praktische referentiecases van Tesorion en Compumatica zoomen we in hoe bepaalde basismaatregelen ingericht kunnen worden om netwerken te beveiligen, te segmenteren en te monitoren.

Datum:
Donderdag 20 april 2023

Locatie & parkeren:
Brainport Industries Campus
BIC 1, 5657 BX Eindhoven

Programma:
09.30 – 10.00 inloop
10.00 – 10.15 introductie en welkomstwoord door Pasqualle Verwoerdt (CCO Compumatica)
10.15 – 11.00 Rob van der Salm (Asset Insight / Vialis)
11.00 – 11.30 Tesorion Immunity en OT-security door Henry Borst en Casper Joost Eyckelhof (Tesorion)
11.30 – 12.00 Jilt van Schayik en Berry Busser (Compumatica – MagiCtwin Diode)
12.00 – 13.00 Q&A, gelegenheid tot netwerken & Lunch

Schrijf u nu in en zet deze datum in uw agenda!

Sprekersinformatie

Rob van der Salm

Rob van der Salm is Manager Monitoring & Data integration van Asset Insight (onderdeel van Vialis). Hij geeft een kijkje achter de schermen als operations manager van een technisch team dat werkt in asset monitoring en IoT.

Jilt van Schayik

Jilt van Schayik is binnen Compumatica verantwoordelijk voor het OT security portfolio. Tijdens het evenement zal hij het publiek bijpraten over de mogelijkheden van Compumatica’s MagiCtwin Data Diode en de CompuWall, Compumatica’s industriele firewall.

Berry Busser

Berry Busser zal vanuit zijn expertise als hoofdontwikkelaar van Compumatica’s OT oplossingen dieper ingaan op een aantal specifieke usecases en vragen vanuit het publiek.

Pasqualle Verwoerdt

Pasqualle heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van ICT, waarvan meer dan 12 jaar op het gebied van informatiebeveiliging (zowel op het gebied van governance als technisch). In deze 12 jaar heeft hij rollen vervuld op het gebied van account- en salesmanagement waarvan de laatste 4 jaar actief op directieniveau. Daarbij is hij de laatste 10 jaar ook nauw betrokken bij strategiebepaling en het (door) ontwikkelen van securityproducten en -diensten. Sinds 1 januari 2022 is Pasqualle verantwoordelijk voor sales & marketing en nauw betrokken bij de Compumatica strategiebepaling en productontwikkeling

Henry Borst

Henry is werkzaam als technisch consultant binnen de sales organisatie van Tesorion. Hier houdt hij zich bezig met de vertaalslag van de klantvraag naar de best passende (technische) oplossing, zowel voor de kantooromgeving als de industriële omgevingen.

Henry heeft veel ervaring met industriële integratietrajecten. Daarbij komt vaak de vraag terug “hoe kan op een veilige manier informatie gedeeld worden tussen de kantooromgeving en de industriële (ICS) omgeving?”. Standaarden als de IEC62443 geven handvatten welke security controls ingericht moeten worden. Dit kunnen controls zijn als security monitoring, netwerk access control en SOC-dienstverlening. In de sessie van 20 april zal hij toelichten hoe Immunity invulling geeft aan netwerksegmentatie, netwerk en malware detectie binnen industriële omgevingen.

Casper Joost Eyckelhof

Casper Joost is sinds 2002 betrokken bij alle technische ontwikkelingen rondom Immunity en de voorlopers hiervan. Tegenwoordig is hij Technical Product Owner van Immunity.

Met ruim 20 jaar ervaring in cybersecurity is hij onder andere in de beginjaren betrokken geweest bij de uitrol van DigiD. Laagdrempelige netwerkbeveiliging is de rode draad in zijn werk. De laatste jaren is Casper Joost ook actief op het gebied van compliance in de vorm van ISO27001 en NEN7510.

 

Close Menu