Oplossingen

 • Computer Emergency Response Team

  CERT logo in zwart-witDoor een cyberincident getroffen? CERT staat 24/7 ter beschikking Het Tesorion Computer Emergency Response Team (T-CERT) helpt jouw bedrijf weer veilig door te gaan na een securityincident. Zo kan je weer met vertrouwen ondernemen. Tesorion CERT helpt bij een cyberincident…Lees meer »
 • CISO as a Service

  CISO as a Service icoonHet is tijd voor een flexibele cybersecurity regisseur Cybersecurity en een passend cybersecuritybeleid zijn afhankelijk van vele factoren. Denk hierbij aan de  omvang van jouw organisatie, de processen en de mate waarin je data beschermd moet worden tegen verlies. Daarnaast…Lees meer »
 • Consultancy

  Het is tijd voor een cybersecurity plan dat werkt Hoeveel plannen zijn er in de loop der tijd geschreven en direct in een la verdwenen? Hoeveel plannen bestaan alleen op papier en zijn nooit in de praktijk getest? Onze cybersecurity…Lees meer »
 • Digital Risk Protection

  VIP-beveiligingWeet jij wat er buiten je zicht gebeurt? Met Tesorion Digital Risk Protection word je automatisch gewaarschuwd als er zich activiteiten ontplooien die een bedreiging zijn of kunnen zijn voor jouw bedrijf. Kortom: zou je het willen weten? Bescherm  jouw…Lees meer »
 • Endpoint Protection

  bullseyeBescherm alle apparaten tegen elke vorm van cyberdreiging Heb jij controle over alle apparaten die toegang hebben tot jouw data? Heb je een geïntegreerde cybersecurity aanpak ten aanzien van BYOD? Tesorion maakt het makkelijk. Wij helpen je graag. Endpoint Protection,…Lees meer »
 • Firewall Technologie

  Vergeet de voordeur niet op slot te draaien als je even weggaat Dat vergeet jij niet. Toch? Firewall, the next generation Naast anti-virus software is de firewall de meest gebruikelijke preventieve beveiligingsmaatregel die vrijwel elke organisatie in gebruik heeft. Een…Lees meer »
 • Assessments

  assessments icoonSlaag jij met vlag en wimpel voor deze assessments? Is "security by design" en "privacy by design" een onderdeel van de cloud-strategie? Hoe zit het met de IT-infrastructuur op kantoor of in het datacenter? En welke risico's loop je nou…Lees meer »
 • E-mail Security

  email protection icoonVeilig informatie delen met iedereen Niet veilig e-mailen is nog steeds de grootste veroorzaker van datalekken. Onderzoek wijst uit dat in 40% van de gevallen e-mails worden gestuurd naar het verkeerde e-mailadres. Dit is gemakkelijk te voorkomen, wil je hier…Lees meer »
 • Managed Firewall

  healthWeet 24/7 wat er bij je digitale voordeur gebeurt En doe alleen open als je zeker weet wie er staat. Wel zo fijn, toch? Kort samengevat krijg je niet alleen grip op je cloud apps, het bespaart ook gewoon geld.…Lees meer »
 • Vulnerability Management

  vulnerability management, kwetsbaarheden vindenZicht op kwetsbaarheden in je IT-landschap We vinden allemaal dat we goed inzicht hebben in kwetsbaarheden van onze IT-infrastructuur. Jij toch ook? Maar doe je dat ook gestructureerd? Tesorion maakt het makkelijk voor jouw organisatie. Hoe? We helpen je graag.…Lees meer »
 • Gedrag & Bewustzijn

  Wat als je gewoon niks doet aan cyberbewustzijn? We weten dat we niet zo maar op een linkje moeten klikken. Ook weten we dat je een openbaar WiFi-netwerk niet moet gebruiken. Dat is toch genoeg?Hoe verander je online gedrag? Kort…Lees meer »
 • Offensive Security

  Op een dag vindt er daadwerkelijk een hackpoging plaats Je hebt al geïnvesteerd in beveilingsmaatregelen. Alles is geregeld, de cybercrimineel heeft geen toegang. Toch? Jij wilt beter in staat zijn om te reageren op dreigingen en meer inzicht in eventuele…Lees meer »
 • Security Operations Center

  Risicobeperking inzicht in applicaties en apparatenBewaak je digitale kostbaarheden en verbeter continu je beveiliging We acteren op potentiële risico's en verbeteren het proces continu volgens onze beproefde 360 graden methode. Of gaat het bij jou nooit fout? Jij wilt beter in staat zijn om te…Lees meer »
 • Tesorion Immunity

  Voorkom dat malware aan de haal gaat met je data en integriteit Maar jouw organisatie overkomt dat niet. Toch?Immunity in 30 seconden Jij wilt beter in staat zijn om te reageren op dreigingen en meer inzicht in eventuele risico's die…Lees meer »