Oplossingen

 • Computer Emergency Response Team

  Door een cyberincident getroffen? CERT staat 24/7 ter beschikking Het Tesorion Computer Emergency Response Team (T-CERT) helpt jouw bedrijf weer veilig door te gaan na een securityincident. Zo kan je weer met vertrouwen ondernemen. Tesorion CERT helpt bij een cyberincident…Lees meer »
 • Consultancy

  Het is tijd voor een cybersecurity plan dat werkt Hoeveel plannen zijn er in de loop der tijd geschreven en direct in een la verdwenen? Hoeveel plannen bestaan alleen op papier en zijn nooit in de praktijk getest? Onze cybersecurity…Lees meer »
 • Digital Risk Protection

  Weet jij wat er buiten je zicht gebeurt? Met Tesorion Digital Risk Protection word je automatisch gewaarschuwd als er zich activiteiten ontplooien die een bedreiging zijn of kunnen zijn voor jouw bedrijf. Kortom: zou je het willen weten? Tesorion Digital…Lees meer »
 • Firewall Technologie

  Vergeet de voordeur niet op slot te draaien als je even weggaat Dat vergeet jij niet. Toch? Firewall, the next generation Naast anti-virus software is de firewall de meest gebruikelijke preventieve beveiligingsmaatregel die vrijwel elke organisatie in gebruik heeft. Een…Lees meer »
 • Managed Firewall

  healthWeet 24/7 wat er bij je digitale voordeur gebeurt En doe alleen open als je zeker weet wie er staat. Wel zo fijn, toch? Firewalls verdienen meer dan alleen beheer Security by design Security is voor Tesorion niet iets wat…Lees meer »
 • Gedrag & Bewustzijn

  Wat als je gewoon niks doet aan cyberbewustzijn? We weten dat we niet zo maar op een linkje moeten klikken. Ook weten we dat je een openbaar WiFi-netwerk niet moet gebruiken. Dat is toch genoeg?Hoe verander je online gedrag? Tesorion…Lees meer »
 • Offensive Security

  Op een dag vindt er daadwerkelijk een hackpoging plaats Je hebt al geïnvesteerd in beveilingsmaatregelen. Alles is geregeld, de cybercrimineel heeft geen toegang. Toch? Tesorion Offensive Security in de praktijk Belangrijkste bezit Door zelf gericht de belangrijkste bezittingen aan te…Lees meer »
 • Security Operations Center

  Bewaak je digitale kostbaarheden en verbeter continu je beveiliging We acteren op potentiële risico's en verbeteren het proces continu volgens onze beproefde 360 graden methode. Of gaat het bij jou nooit fout? Tesorion SOC zorgt voor een 360 graden beeld…Lees meer »
 • Tesorion Immunity

  Voorkom dat malware aan de haal gaat met je data en integriteit Maar jouw organisatie overkomt dat niet. Toch?Immunity in 30 seconden Tesorion Immunity in de praktijk Financieel Banken hebben nog nooit met zoveel ketenpartners gegevens uitgewisseld als nu. Online…Lees meer »