Skip to main content
Nu hulp nodig bij een cyberincident?
Bel 24/7: 088-2747800

Oplossingen

 • Computer Emergency Response Team

  Computer Emergency Response TeamDoor een cyberincident getroffen? CERT staat 24/7 ter beschikking Het Tesorion Computer Emergency Response Team (T-CERT) helpt uw bedrijf weer veilig door te gaan na een securityincident. Zo kunt u weer met vertrouwen ondernemen. Tesorion CERT helpt bij een cyberincident…Lees meer »
 • CISO as a Service

  CISO as a ServiceHet is tijd voor een flexibele cybersecurity regisseur Cybersecurity en een passend cybersecuritybeleid zijn afhankelijk van vele factoren. Denk hierbij aan de omvang van uw organisatie, de processen en de mate waarin uw data beschermd moet worden tegen verlies. Daarnaast…Lees meer »
 • Consultancy

  Het is tijd voor een cybersecurity plan dat werkt Hoeveel plannen zijn er in de loop der tijd geschreven en direct in een la verdwenen? Hoeveel plannen bestaan alleen op papier en zijn nooit in de praktijk getest? Onze cybersecurity…Lees meer »
 • Intelligence Driven Protection

  VIP-beveiligingWeet u wat er buiten uw zicht gebeurt? Met Tesorion Intelligence Driven Protection wordt u automatisch gewaarschuwd als er zich activiteiten ontplooien die een bedreiging zijn of kunnen zijn voor uw bedrijf. Kortom: zou u het willen weten? Bescherm uw…Lees meer »
 • Endpoint Protection

  bullseyeEndpoint Protection, the next generation Wij helpen u graag met Endpoint Protection. Heeft u controle over alle apparaten die toegang hebben tot uw data? Heeft u een geïntegreerde cybersecurity aanpak ten aanzien van BYOD? Tesorion maakt het makkelijk. Bescherm alle…Lees meer »
 • Assessments

  assessments icoonSlaag jij met vlag en wimpel voor deze assessments? Is "security by design" en "privacy by design" een onderdeel van de cloud-strategie? Hoe zit het met de IT-infrastructuur op kantoor of in het datacenter? En welke risico's loop je nou…Lees meer »
 • Firewall Technologie

  Met een juiste firewall technologie vergeet u de voordeur niet op slot te doen Toch? Firewall technologie helpt je netwerk te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Tesorion biedt diverse (managed) mogelijkheden. Firewall, the next generation Naast anti-virus software is de…Lees meer »
 • E-mail Security

  email protection icoonVeilig informatie delen met iedereen Niet veilig e-mailen is nog steeds de grootste veroorzaker van datalekken. Onderzoek wijst uit dat in 40% van de gevallen e-mails worden gestuurd naar het verkeerde e-mailadres. Dit is gemakkelijk te voorkomen. Wilt u hier…Lees meer »
 • Managed Firewall

  Managed FirewallManaged Firewall: Weet 24/7 wat er bij uw digitale voordeur gebeurt En doe alleen open als u zeker weet wie er staat. Wel zo fijn, toch? Wij helpen u graag met een managed firewall. Firewalls verdienen meer dan alleen beheer…Lees meer »
 • Vulnerability Management

  vulnerability management, kwetsbaarheden vindenZicht op kwetsbaarheden in uw IT-landschap We vinden allemaal dat we goed inzicht hebben in kwetsbaarheden van onze IT-infrastructuur. U toch ook? Maar doet u dat ook gestructureerd? Tesorion maakt het makkelijk voor uw organisatie. Hoe? We helpen u graag.…Lees meer »
 • Gedrag & Bewustzijn

  Gedrag & BewustzijnWat als u gewoon niks doet aan cyberbewustzijn? We weten dat we niet zo maar op een linkje moeten klikken. Ook weten we dat je een openbaar WiFi-netwerk niet moet gebruiken. Dat is toch genoeg? Tesorion helpt bij het vergroten…Lees meer »
 • Offensive Security

  Op een dag vindt er daadwerkelijk een hackpoging plaats U heeft al geïnvesteerd in beveilingsmaatregelen. Alles is geregeld, de cybercrimineel heeft geen toegang. Toch? Tesorion Offensive Security in de praktijk Belangrijkste bezit Door zelf gericht de belangrijkste bezittingen aan te…Lees meer »
 • Security Operations Center

  Risicobeperking inzicht in applicaties en apparatenBewaak uw digitale kostbaarheden en verbeter continu uw beveiliging We acteren op potentiële risico's en verbeteren het proces continu volgens onze beproefde 360 graden methode. Of gaat het bij u nooit fout? Tesorion SOC zorgt voor een 360 graden beeld…Lees meer »
 • Tesorion Immunity

  Voorkom dat malware aan de haal gaat met uw data en integriteit Maar uw organisatie overkomt dat niet. Toch? Tesorion Immunity in de praktijk Financieel Banken hebben nog nooit met zoveel ketenpartners gegevens uitgewisseld als nu. Online betalingen en de vele…Lees meer »
Close Menu