Kantoor

OfficeICT op kantoor is niet meer weg te denken uit je organisatie. Veruit de meeste werkprocessen zijn afhankelijk van ICT en steeds meer informatie-uitwisseling gebeurt digitaal.

Ontwikkelingen op het gebied van ICT creëren dan ook nieuwe business kansen. Waarschijnlijk gebruikt u uw website niet meer alleen als uw ‘visitekaartje’, maar ook als platform voor online bestellingen, boekingen of reserveringen. Ook is de kans groot dat u social media inzet voor bijvoorbeeld marketingdoeleinden. Van de organisaties met meer dan 100 werknemers maakt 80% actief gebruik van social media en 35% gebruikt de website voor business doeleinden.

Aanvallen van buitenaf

Cyberincidenten hebben een toenemende impact op je organisatie. Diefstal en misbruik van vertrouwelijke gegevens, CEO-fraude, het platleggen van systemen door ransomware of het stelen van intellectueel eigendom via een geslaagde phishing-mail zijn enkele voorbeelden van cybercrime. Het beschermen van je kantooromgeving is dan ook essentieel voor de businesscontinuïteit.

Tesorion biedt verschillende oplossingen, zoals het 24/7 beschermen van je systemen tegen digitale aanvallen, en van malware-infecties. Ook het direct in quarantaine plaatsen van geïnfecteerde devices waardoor verdere schade beperkt wordt, behoort tot de mogelijkheden. Email- en Endpoint bescherming zorgt voor ongestoorde communicatie. Door de inzet van penetratietesten en vulnerability-assessments wordt inzicht gegeven in de kwetsbaarheden van uw infrastructuur- en (web/mobiele) applicaties. Tesorion begrijpt dat je business continuïteit altijd voorop staat.

Meer weten? Neem contact op.

Veruit de meeste werkprocessen zijn afhankelijk van ICT en steeds meer informatie-uitwisseling gebeurt digitaal.

Cyberdreigingen zijn helaas niets nieuws meer. Maar een echt sluitende cyberaanpak is dat wel.

Tesorion cybersecurity whitepaper