All•in platform
het centrum van uw ​cybersecurity

U heeft geïnvesteerd in digitalisering: onverstoord werken én bescherming van uw data is daarbij van cruciaal belang. U wilt uw digitale omgeving maximaal beschermen tegen cyber-incidenten, echter de meeste oplossingen in de markt lossen maar een deel van het probleem op. U bent echter op zoek naar een integrale aanpak, Tesorion biedt de oplossing.

Met het flexibele en schaalbare all•in platform van Tesorion verkrijgt u volledig inzicht en controle op al uw (gecombineerde) netwerken. 24/7.

Cybersecurity all•in

Flexibel & Schaalbaar

Het all•in platform vormt het centrum van onze cybersecurity dienstverlening. Gebouwd op een schaalbare en flexibele architectuur biedt het onze klanten maximale flexibiliteit en een service die specifiek is afgestemd op uw behoeften en digitale assets.

Modulaire opbouw

Het all•in platform kent een modulaire opbouw. Met ons platform bent u niet meer afhankelijk van eerder gekozen oplossingen en hoeft u zich niet te laten beperken bij toekomstige keuzes.

Zo werkt het all•in platform

Beveiligingsoplossingen voor Industrial, Office, Cloud, Mobile en IoT worden integraal als modules aangeboden op het all•in platform. Merk-onafhankelijk, zodat er puur een keuze op effectiviteit en efficiency overblijft. Breidt u uit, bijvoorbeeld met een nieuwe vestiging, dan schaalt onze oplossing met u mee, zonder dat u een geheel nieuwe configuratie van uw cybersecurity nodig heeft. U heeft behoefte aan nieuwe functionaliteiten? Wij leveren de beste oplossingen uit de markt middels ons platform zodat u onbezorgd verder kunt werken. Altijd maximaal verzekerd van de best denkbare cybersecurity, dankzij het Tesorion allin platform.

Meer weten? Neem contact op met [email protected]