Over Tesorion

Tesorion is een snel groeiende, Nederlandse cybersecurity-specialist bestaande uit meer dan 160 experts, actief in heel Europa. Tesorion is ontstaan uit de samensmelting van een aantal gerenommeerde ondernemingen met ieder zijn eigen specialisatie op het gebied van cybersecurity. Dat zorgt ervoor dat Tesorion een uniek portfolio biedt; variërend van consultancy, scans en penetratietesten tot het volledig uit handen nemen van uw cybersecurity door ons SOC. Bovendien beschikt Tesorion over specialistische 24/7 dienstverlening door het T-CERT team.

Dagelijks worden inmiddels meer dan 4  miljoen devices beschermd bij diverse organisaties en instellingen. Organisaties actief in de zakelijke dienstverlening, onderwijs- of zorgsector, industrie en transport maken al jaren gebruik van de geboden dienstverlening.  Tesorion zorgt ervoor dat u zich kunt concentreren op uw kerntaken en het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit.

Door securityoplossingen te integreren biedt Tesorion met haar eigen platform bovendien een unieke en uiterst schaalbare all-in oplossing. Dit platform biedt klanten van Tesorion volledig inzicht en controle op al hun netwerken (voor IT en OT), 24/7. Dat maakt Tesorion uniek als aanbieder van cybersecurity. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten.

Wilt u meer weten over onze unieke visie op cybersecurity? Neem dan direct contact op.

BSI ISO 27001 Cert