Over Tesorion

Tesorion helpt organisaties bij het bestrijden van de meest uiteenlopende vormen van cybercriminaliteit. Haar diensten variëren van het vergroten van awareness tot het volledig uit handen nemen van je cybersecurity door ons SOC. Tesorion biedt 24/7 specialistische dienstverlening, T-CERT. T-CERT levert direct ondersteuning wanneer je organisatie getroffen is door een cybersecurity-incident. Oftewel specialisten op het gebied van digitaal forensisch onderzoek.

Tesorion is een Nederlandse cybersecurity expert met 160 experts. Daarnaast zijn wij associate partner van het NoMoreRansom project en binnen het Microsoft Active Protections-programma (MAPP), is Tesorion de enige partner uit continentaal Europa die de status van Threat Indicator Top Contributor heeft bereikt.

Dagelijks worden meer dan vier miljoen apparaten beschermd bij onze klanten in de zorg, onderwijs, transport en logistiek, zakelijke dienstverlening, financiële sector en industrie. Tesorion zorgt dat je je kan concentreren op de kerntaken en het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit.

Wil je meer weten over onze visie op cybersecurity? Neem dan contact met ons op.

logo-iso
logo-ms-partner
logo-europol