Skip to main content

Vacature HR medewerker

Door 19 maart 2021 maart 30th, 2021 Vacature

Kom meewerken aan een eigentijds HR-beleid!

Cyber security is een dynamische wereld en die dynamiek proef je bij ons ook. Tesorion is opgericht in 2018 en nog volop in ontwikkeling. Dit zorgt uiteraard ook voor de nodige uitdagingen op het gebied van organisatie inrichting en ontwikkelingen van beleid en processen in de volle breedte van HR. Als HR medewerker kun je een actieve bijdrage leveren aan het maken van een eigentijds HR beleid dat aansluit bij de ontwikkelingen op de markt.

Ben jij de rust zelve in een hectische omgeving? Een kei in het beheer van een personeelsadministratie? En voel je je thuis in een organisatie waar overwegend technische collega`s werken en hoeft er bovendien voor jou geen gespreid bedje klaar te staan? Lees dan verder!

Wat wordt jouw uitdaging?

Wat wordt jouw uitdaging?

Als HR medewerker binnen Tesorion is onze personeelsadministratie jouw domein. Jij weet als geen ander hoe een optimale employee experience verloopt vanaf indiensttreding tot en met off boarding. En dan verloopt het niet alleen administratief gesmeerd, maar je gebruikt ook je klantgerichte opstelling, inlevingsvermogen en attente houding richting collega’s. Door jouw centrale HR rol ben je een belangrijk aanspreekpunt voor (potentiële) collega’s en externe instanties. Daarnaast ben jij de rechterhand van onze HR manager als het gaat om bijvoorbeeld het aanleveren van data of informatie, het uitzoeken van zaken of het ondersteunen bij interne communicatie en projecten.

Een greep uit de dagelijkse werkzaamheden van onze HR medewerker zijn:

 • Zorgdragen voor de administratieve en organisatorische werkzaamheden op het gebied van recruitment, pre- en on/offboarding.
 • Als contactpersoon fungeren voor kandidaten, interne collega’s en externe instanties gedurende de pre/onboarding.
 • Het nauwkeurig verwerken van mutaties in ons personeels- en salarissysteem en het beheren van de personeelsdossiers.
 • Het voeren van de wagenparkadministratie en het fungeren als contactpersoon voor onze leasemaatschappij over de inzet van leaseauto’s.
 • Het coördineren van de introductie (inwerkprogramma) van nieuwe collega’s.
 • Het verwerken van verzuimmeldingen en het mee bewaken van een tijdige en volledige uitvoering van de Wet Poortwachter.
 • Fungeren als aanspreekpunt voor operationele HR vragen vanuit onze collega’s.
 • Het verzorgen van periodieke HR rapportages;
 • Het ondersteunen van de HR manager in HR Projecten (ontwikkelen en implementeren van beleid optimaliseren van processen en systemen)

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Onze ideale kandidaat is een positief ingestelde, zelf startende HR professional met een hands-on mentaliteit. Je voelt je als een vis in het water bij zowel de operationele als de tactische aspecten van de functie. Je bent nieuwsgierig, creatief in het verbeteren van onze administratieve processen en gewend in mogelijkheden te denken. Met jouw gedrevenheid en energie weet je anderen in beweging te krijgen. Vanwege de verscheidenheid aan werkzaamheden en de diverse in- en externe contacten zijn jouw contactuele en communicatieve vaardigheden uitstekend en voel jij gevoeligheden haarfijn aan. Voor een optimale uitoefening van deze functie is het verder handig dat:

 • Je een afgeronde HBO opleiding hebt en ruime ervaring hebt opgedaan met operationele en beleidsondersteunende HR werkzaamheden;
 • Je op de hoogte bent van relevante wet- en regelgeving en actualiteiten binnen het Arbeidsrecht;
 • Je ervaring hebt met het voeren van een personeelsadministratie en het verwerken van salarismutaties;
 • Je HR analytics leuk vindt: systemen en externe portals schrikken jou niet af;
 • Jij, door jouw georganiseerde en gestructureerde werkwijze, als de beste overzicht kunt houden over een diversiteit aan administratieve processen: jij denkt bij alles wat je doet steeds een paar stappen vooruit;
 • Je de urgentie van onze collega`s goed aanvoelt zonder daarbij je eigen prioriteiten en deadlines uit het oog te verliezen.

Wat biedt Tesorion mij?

Wat biedt Tesorion mij?

 • Een veelzijdig takenpakket die je grotendeels zelf kunt vormgeven en waarin je de verantwoordelijkheid kunt nemen die bij je past;
 • Een marktconform salaris dat aansluit bij jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Een pensioenregeling;
 • Een persoonlijk keuzebudget, bijvoorbeeld voor de aankoop van extra vakantiedagen of het sparen van extra pensioen;
 • Een laptop, telefoonvergoeding en reiskostenvergoeding;
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom gaan we samen met jou aan de slag om hier concreet invulling aan te geven;
 • Meebouwen aan een nieuwe organisatie waarin veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, inbreng en creativiteit wordt geboden.

Hiring manager

Zijn wij de juiste match?

Wil je meer weten over de functie of meer informatie over Tesorion? Neem dan contact op met Nienke Molenaar (HR Manager), op telefoonnummer: 0614499533

Wil je direct solliciteren? Dan kun je jouw motivatie voorzien van CV mailen naar recruitment@tesorion.nl.

Ons sollicitatieproces

Wanneer wij op basis van je cv en motivatie een potentiële match zien nodigen we je graag uit voor een eerste (online) kennismaking. In dit gesprek stellen we samen met jou vast of onze ambities op één lijn liggen. Als dat zo is dan volgt er een tweede ronde waarin we toetsen of jouw kennis en competenties aansluit bij wat wij nodig hebben. Zijn we beiden erna nog steeds enthousiast dan volgt er een passend arbeidsvoorwaardenvoorstel en voeren we een aantal verplichte screenings uit (waaronder: VOG en een referentiecheck). We streven er altijd naar dit proces binnen een maand af te ronden zodat alle partijen snel weten waar ze aan toe zijn!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.