Skip to main content

Vacature Business controller

Door 29 maart 2021 maart 30th, 2021 Vacature

Cyber security is een dynamische wereld en die dynamiek proef je ook bij ons. Tesorion is ontstaan in 2018 en nog volop in ontwikkeling. Dit zorgt uiteraard ook voor de nodige uitdagingen op het gebied van finance en control. Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren Business Controller!

Spreekt het jou aan om op tactisch-strategisch niveau richting te geven aan de bedrijfsprocessen en bij te dragen aan besluitvorming over organisatie brede onderwerpen? Ben jij daarnaast een stevige gesprekspartner voor directie en management? Dan is de positie van Business Controller bij ons wellicht een interessante vervolgstap voor jou!

Wat wordt jouw uitdaging?

Wat wordt jouw uitdaging?

Als Business Controller fungeer je als stevige, kritische en onafhankelijke gesprekspartner voor directie en management. Je adviseert over te nemen maatregelen in het kader van de strategie, de bedrijfsprocessen, het financieel beleid en risicomanagement. Je levert een belangrijke bijdrage aan de begroting, de (financiële) rapportages, externe verantwoordingsrapportages en de jaarrekening. Op basis van (financiële) rapportages, ontwikkelingen en trends op de markt stel je voorspellende management- en stuurinformatie op. Tevens analyseer en beoordeel je (de consistentie in) beleid, systemen en regelingen en doe je aanbevelingen ter verbetering hiervan. Tot slot voer je zelf ook (ad hoc) financiële analyses uit ter ondersteuning van te nemen beslissingen.

De Business Controller is de rechterhand van de directie, rapporteert direct aan de CFO en maakt deel uit van het team Finance en Control.

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een stevige persoonlijkheid met een kritische en onafhankelijke houding. Je denkt graag ‘out-of-the-box’. Vanwege de verscheidenheid aan verantwoordelijkheden met bijbehorende in- en externe contacten zijn jouw contactuele en communicatieve vaardigheden uitstekend en voel jij gevoeligheden haarfijn aan.

Voor een optimale uitoefening van de functie zoeken wij iemand met:

 • Een afgeronde WO opleiding in de richting van bedrijfseconomie, finance & investing, controlling of accountancy;
 • Ruime relevante werkervaring, bij voorkeur als Business Controller of een stevige business partner rol, bijvoorbeeld binnen de accountancy of consultancy;
 • Aantoonbare kennis van controlling, AO/IB en risicomanagement;
 • Brede kennis van planning en control, verslaglegging en informatievoorziening, sturingsmethodieken, kwaliteitsmanagement en procesmanagement;
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. Het beheersen van de Duitse taal is een pré.

Wat biedt Tesorion mij?

Wat biedt Tesorion mij?

 • Een veelzijdig pakket aan uitdagende verantwoordelijkheden;
 • Een marktconform salaris dat aansluit bij jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Een leaseauto;
 • Een pensioenregeling;
 • Een persoonlijk keuzebudget, bijvoorbeeld voor de aankoop van extra vakantiedagen of het sparen van extra pensioen;
 • Faciliteiten om plaats onafhankelijk te kunnen werken;
 • Telefoonvergoeding;
 • Meebouwen aan het verder professionaliseren van onze organisatie.

Hiring Manager

Zijn wij de juiste match?

Wil je meer weten over de functie of meer informatie over Tesorion? Neem dan contact op met Luuk Boekhorst (CFO), op telefoonnummer: 033 4563663.

Wil je direct solliciteren? Dan kun je jouw motivatie voorzien van CV mailen naar [email protected].

Ons sollicitatieproces

Wanneer wij op basis van je cv en motivatie een potentiële match zien nodigen we je graag uit voor een eerste (online) kennismaking. In dit gesprek stellen we samen met jou vast of onze ambities op één lijn liggen. Als dat zo is dan volgt er een tweede ronde waarin we toetsen of jouw kennis en competenties aansluit bij wat wij nodig hebben. Zijn we beiden erna nog steeds enthousiast dan volgt er een passend arbeidsvoorwaardenvoorstel en voeren we een aantal verplichte screenings uit (waaronder: VOG en een referentiecheck). We streven er altijd naar dit proces binnen een maand af te ronden zodat alle partijen snel weten waar ze aan toe zijn!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.