Stop met faxen,
start veilig mailen

Omdat KPN stopt met ISDN komt er een einde aan de traditionele fax uit de jaren 80. Onder andere de Rechtspraak stopt met de fax als communicatie- middel per 1 februari 2022 en vervangt dit door Veilig Mailen. Ook in de zorg wordt nog volop gefaxt. Door te kiezen voor een oplossing die NTA 7516 compliant is, geniet u van dezelfde juridische voordelen als de fax, alleen dan moderner. Gaat u ook met de tijd mee?

Tesorion adviseert de implementatie van Cryptshare. Cryptshare voldoet aan de NTA 7516 en kan daarmee met andere veilige e-mail oplossingen die ook aan de NTA voldoen veilig e-mails uitwisselen. Wilt u met eigen ogen de eenvoud van deze oplossing zien? Ontdekken hoe u beter kunt samenwerken? En tenslotte hoe u de faxt vergeet?

Tijdens een online demo ziet u wat Tesorion en Cryptshare voor u kunnen beteken. Gratis en uiteraard geheel vrijblijvend. 

Tesorion gebruikt uw gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Lees voor meer informatie ons privacybeleid. In dit specifieke geval worden uw gegevens gedeeld met onze partner Cryptshare voor de uitvoering van deze campagne. Lees voor meer informatie hun privacybeleid.

Tesorion vergroot de cyberweerbaarheid

Wij zijn 24/7 gefocust op het veilig maken en houden van Nederland, daarbij staan onze kernwaarden voorop.

beschikbaarheid en doorlopend scannen

Beschikbaar

Wij zijn er 24/7 om uw organisatie veilig te houden.

Veilig

Wij verbeteren onze dienstverlening continu dankzij ons 360 graden beeld.

Betrouwbaar

Wij werken intensief samen voor het beste resultaat en relatie.

Transparant

Wij geloven in onze transparante aanpak met heldere rapportage.

Wij bieden bescherming aan

Aangenaam, wij zijn Tesorion

Tesorion is de grootste, 100% Nederlandse, zelfstandige cybersecuritydienstverlener. Wij bestrijden cybercriminaliteit en minimaliseren bedrijfsrisico’s. Tesorion beschermt uw organisatie 24/7 dankzij onze technologie en 180 experts.

Meer informatie
tesorion-logo