Skip to main content

Vacature Projectmanager

Door 1 juni 2021 Vacature

Wil je jouw kennis en kunde toepassen bij een organisatie waar je impact kan maken? Waar je je samen met de toppers in het vakgebied kunt blijven ontwikkelen? Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Kom dan werken bij Tesorion! Wij zijn een ambitieuze organisatie, die hard bouwt aan een toekomst als beste en leukste cybersecurity-speler in Nederland.

Wat wordt jouw uitdaging?

Wat wordt jouw uitdaging?

Als projectmanager binnen Tesorion ben je ons eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten. Jij zorgt er voor dat in de initiële implementatie van onze managed security diensten de kiem wordt gelegd voor een langdurig en succesvol partnership met onze klant. Dat doe je door op een heldere, transparante manier te communiceren met zowel klant als de interne organisatie en de verwachtingen rond het project uitstekend te managen.

Een greep uit de werkzaamheden van de Projectmanager zijn:

 • Je zorgt er voor dat je in control bent van je projecten. Daartoe reikt Tesorion je een gestandaardiseerde aanpak aan, waarbinnen je met je soft skills het verschil maakt. Je bewaakt projectrollen, voortgang, fasering en budget.
 • Je stuurt op klanttevredenheid, waarbij het belangrijk is om de balans tussen de belangen van de klant en de belangen van Tesorion scherp in de gaten te houden.
 • Je rapporteert wekelijks over de vorderingen in de projecten waarvoor je verantwoordelijk bent, waarbij ook het verzenden van signalen over belangrijke milestones hoort.
 • Grotere changes worden ook als project aangevlogen, dus ook daar zul je een rol in spelen.
 • Het onderhouden van een nauwe samenwerking met o.a. implementatie engineers en overige betrokken vanuit Tesorion.

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Onze ideale kandidaat is een zelf startende professional met een hands-on mentaliteit. Planmatig en gestructureerd werken zit echt in je DNA. Met jouw gedrevenheid, vasthoudendheid en natuurlijk overwicht weet je elk project tot een goed einde te brengen. Voor een optimale uitoefening van deze functie is het verder handig dat:

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en een HBO opleidingsachtergrond
 • Je al over enige ervaring beschikt in projectmanagement binnen de IT. Certificering in Prince2 en of IPMA is een absolute pré;
 • In verband met de diverse in- en externe contacten jouw contactuele en communicatieve vaardigheden uitstekend zijn ontwikkeld;
 • Aangezien je regelmatig met verschillende belanghebbenden aan tafel zit, een goed stakeholdermanagement wel aan jou besteed is;
 • Je bent een echte problemsolver bent en met creatieve oplossingen komt voor de uitdagingen van een dynamische werkomgeving.

Wat biedt Tesorion mij?

Wat biedt Tesorion mij?

Een veelzijdig takenpakket die je grotendeels zelf kunt vormgeven en waarin je de verantwoordelijkheid kunt nemen die bij je past.

  • Een marktconform salaris dat aansluit bij jouw kennis en ervaring
  • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur
  • Een pensioenregeling
  • Een persoonlijk keuzebudget, bijvoorbeeld voor de aankoop van extra vakantiedagen of het sparen van extra pensioen
  • Een laptop en telefoonvergoeding
  • Mobiliteitsregeling waarbinnen er voor een lease auto kan worden gekozen
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom gaan we samen met jou aan de slag om hier concreet invulling aan te geven
  • Flexibiliteit in standplaats: Enschede of Leusden

Hiring manager

Zijn wij de juiste match?

Wil je meer weten over de functie of meer informatie over Tesorion? Neem dan contact op met Gerben Woordes (COO), op telefoonnummer: 033 456 36 63

Wil je direct solliciteren? Dan kun je jouw motivatie voorzien van CV mailen naar [email protected].

Ons sollicitatieproces

Wanneer wij op basis van je cv en motivatie een potentiële match zien nodigen we je graag uit voor een eerste (online) kennismaking. In dit gesprek stellen we samen met jou vast of onze ambities op één lijn liggen. Als dat zo is dan volgt er een tweede ronde waarin we toetsen of jouw kennis en competenties aansluit bij wat wij nodig hebben. Zijn we beiden erna nog steeds enthousiast dan volgt er een passend arbeidsvoorwaardenvoorstel en voeren we een aantal verplichte screenings uit (waaronder: VOG en een referentiecheck). We streven er altijd naar dit proces binnen een maand af te ronden zodat alle partijen snel weten waar ze aan toe zijn!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.