De krachtige combinatie
van Tesorion Immunity

Hoe werkt het?

Netwerkbeveiliging kent vele vormen. De controle op welke apparaten er toegang hebben tot je netwerk is een eerste stap. Door deze controle te combineren met geautomatiseerde detectie van infecties en isolatie van het desbetreffende apparaat, ontstaat er een krachtige combinatie. Kortom: je bepaalt wie er naar binnen mag en wat dan acceptabel gedrag is. Om in de gaten te houden wat er gebeurt op het netwerk en, indien gewenst, geautomatiseerd in te kunnen grijpen, communiceert Tesorion Immunity met jouw netwerkapparatuur. Het maakt daarbij niet uit van welk merk die hardware is. De meeste gangbare switches, access points en wireless LAN-controllers voor bedrijfsnetwerken worden ondersteund. Zo kan je zelf bepalen welke merk hardware voor jou het beste is. Daarmee past Tesorion Immunity zich aan op jouw netwerk en niet andersom.

werking Tesorion Immunity context

Bedrijfscontext & betrouwbaarheidsscore

Dankzij de ingestelde regels is het duidelijk hoe er moet worden ingegrepen bij afwijkingen. Deze regels combineren het dreigingsniveau (de vertrouwensscore) per dreigingscategorie met de bedrijfscontext waarin het apparaat zich bevindt. Zo wil je een tablet op het gastennetwerk anders behandelen dan een laptop op de financiële administratie. Afhankelijk van de drempelwaarden grijpt Tesorion Immunity bij een bedreiging daadwerkelijk in. Het geïnfecteerde apparaat wordt dan automatisch geïsoleerd waardoor de dreiging direct is afgewend. Vervolgens wordt de desbetreffende collega of bezoeker en de IT-afdeling geïnformeerd.

Bekijk de video (00:01:22)

Met Tesorion Immunity haal je een krachtige combinatie in huis

Zo combineren wij toegangscontrole met netwerkbeveiliging, door de netwerkapparatuur te betrekken bij de beveiliging. Oftewel we monitoren wie er naar binnen mag en wat dan acceptabel gedrag is. Om in de gaten te houden wat er gebeurt op het netwerk en, indien gewenst, geautomatiseerd in te kunnen grijpen, communiceert Tesorion Immunity met jouw netwerkapparatuur.

Bekijk de video (00:01:38)

Tesorion Immunity uitgelegd

Plan een demo

Wil je de werking van Tesorion Immunity met eigen ogen zien? Plan een demo met een van onze technische collega’s. De demo kan zowel op locatie als via Teams worden gegeven.

Vul het formulier in en we nemen op werkdagen direct contact met je op.

Waarom kiezen voor Tesorion Immunity?

Geautomatiseerd detecteren van mogelijke incidenten
Grip op je data, apparaten en netwerk
Gastentoegang op je netwerk onder controle
Voorkomen van verspreiding van malware
Direct bedreigingen isoleren
Voorspelbaar en transparant abonnementsmodel
Gebruikersvriendelijke en intelligente rapportage
Kortdurende en eenvoudige implementatie