Dienstverlening

Het is tijd voor een nieuwe visie op cybersecurity. Het is tijd voor Tesorion.
Een nieuwe totaaloplossing voor cybersecurity, op maat ingericht en beheerd;

  • 100% gericht op beheer en continuïteit van uw organisatie
  • Een unieke aanpak: analyse van het digitale landschap, inrichting van een veilige omgeving, beheer en beveiliging met een eigen oplossing
  • Actieve monitoring van eindgebruikersgedrag, systemen en data
  • Direct en gericht ingrijpen door risicoanalyse van geautomatiseerde signalen
  • Eigen software, ontwikkeld door de top van de Nederlandse cybersecurity-engineers

Iedere organisatie -van klein tot groot- krijgt vroeg of laat te maken met cybercrime. In het beste geval merkt u daar wat van. In het slechtste geval nemen derden bezit van uw bedrijfsgegevens of worden uw systemen overgenomen zonder dat u het doorheeft…

De digitale wereld is complex en dynamisch
Om succesvol te zijn moet uw organisatie via uiteenlopende systemen en apparaten enorme hoeveelheden data uitwisselen met externen, werken mensen mobiel, vanuit een andere vestiging, of wordt data in de cloud opgeslagen.

Maak een einde aan de onzekerheid
Voor bestuurders in zowel de profit als de non-profit sector is het wel duidelijk dat cybercrime hun organisatie kwetsbaar maakt. En dat roept onzekerheden op. Houdt onze beveiliging gelijke tred met de toenemende dreiging? En als er wat gebeurt, hoe houd ik dan de controle? Welke garantie biedt onze huidige cybersecurity dat mijn organisatie in zo’n geval blijft functioneren?

Tesorion maakt aan die onzekerheden een eind.

Onze visie op cybersecurity
De methode van cybersecurity die vanaf de begindagen van internet wordt gehanteerd, is die van de bescherming van afzonderlijke systemen en apparaten. Maar met de snelgroeiende automatisering en digitalisering van systemen en processen, is dat een heilloze, kostbare en vaak ook onveilige weg.

Onze all-in visie op cybersecurity gaat uit van beheersing en continuïteit van uw business, de adequate bescherming van uw digitale kernonderdelen, het voorkomen van reputatieschade en het beschermen van uw concurrentiepositie. Onder alle omstandigheden. Zonder onverwachte kosten.

Wij zijn werkzaam binnen: