In onze panden werken onze medewerkers samen om onze klanten te beschermen. Daarom vinden wij veiligheid in onze panden ook zeer belangrijk. Dit komt onder andere tot uiting in ons protocol voor bezoekers.

Identificatieplicht

Wij vragen iedere bezoeker zich te identificeren bij de receptie. Dit kan door het tonen van een ID-kaart, rijbewijs of paspoort. Hierbij wordt gecontroleerd op de geldigheid van het bewijs en of de naam op het bewijs overeenkomt met de drager. Wij maken geen kopie van het identificatiebewijs. De naam van de bezoeker leggen wij wel vast in het bezoekerslogboek, inclusief de tijd van arriveren en vertrek. Dit logboek behandelen we volgens de geldende regelgeving. De opgenomen informatie wordt binnen 6 maanden vernietigd.

Camerabewaking

Binnen onze panden wordt gebruik gemaakt van camerabewaking. Deze is gericht op doorgangsruimtes; ruimtes waar mensen langs komen op weg van de ene naar de andere bestemming. De bewaking is niet gericht op werkplekken en vergaderzalen. Camerabeelden worden zorgvuldig behandeld en vernietigd binnen 4 weken.

Netwerkbewaking

In onze panden is een gastennetwerk beschikbaar. Dit netwerk wordt gemonitord door ons Security Operations Centre. Dat houdt in dat alle verkeersstromen in het oog worden gehouden. Het doel hiervan is het voorkomen van malware infecties. Bij constatering van malware zullen er stappen genomen worden om het apparaat van het netwerk te isoleren. De monitoring gegevens worden 12 maanden bewaard.

Parkeren en laden

Bij onze panden in Enschede en Leusden zijn bezoekersparkeerplaatsen en laadpalen beschikbaar. Om te parkeren in Leusden kunt u aanbellen bij de slagboom en daarna doorrijden tot de bezoekersplaatsen aan de linkerkant.

Heeft u een graag beschikking over een laadpaal? Meld dit dan vooraf bij uw gastgever. Zij/hij kan ervoor zorgen dat er een laadplek vrij is voor u.

Wij verwelkomen u graag op een van onze locaties.

Leusden
Fokkerstraat 4
3833 LD
+31 33 456 3663

Enschede
Auke Vleerstraat 6D
7521 PG
+31 53 750 3070