Cybersecurity gaat om
business continuïteit

Iedere organisatie is uniek. De top van het bedrijfsleven wil immers voorop lopen. Door nieuwe technologieën verandert het speelveld in een razendsnel tempo. Van de maakindustrie tot healthcare en van logistiek tot publieke dienstverlening. De continuïteit van uw organisatie is van essentieel belang.

Onze visie op cybersecurity gaat uit van beheersing, continuïteit en adequate bescherming van uw digitale kernonderdelen. Het voorkomen van reputatieschade en het beschermen van uw concurrentiepositie is daarbij ons grootste belang.

Onder alle omstandigheden. Zonder onverwachte kosten.

Cybersecurity all•in

time

24/7

Operations

experts

160+

Experts

300+

Customers

1.000+

Sensors

devices

3.500.000

Protected Devices

Allin platform
het centrum van uw ​cybersecurity

U heeft geïnvesteerd in digitalisering: onverstoord werken én bescherming van uw data is daarbij van cruciaal belang. U wilt uw digitale omgeving maximaal beschermen tegen cyber-incidenten, echter de meeste oplossingen in de markt lossen maar een deel van het probleem op. U bent echter op zoek naar een integrale aanpak, Tesorion biedt de oplossing.

Met het flexibele en schaalbare all•in Platform van Tesorion verkrijgt u volledig inzicht en controle op al uw (gecombineerde) netwerken. 24/7.

Cybersecurity all•in

Maak kennis met onze experts

Bij Tesorion werken specialisten met uiteenlopende achtergronden, vaardigheden en competenties. Variërend van ervaren cybersecurity-experts tot de absolute toptalenten van de Nederlandse hogescholen en universiteiten. Hierdoor zijn we continu in staat om digitale dreigingen voor te blijven en te innoveren.

Tesorion cybersecurity all-in

Over Tesorion

Een nieuwe naam in de wereld van cybersecurity, maar met vele jaren ervaring op het hoogste niveau. Dat is Tesorion, de snelst groeiende specialist in cybersecurity en business-continuïteit van Nederland.

Tesorion is ontstaan uit de samensmelting van een aantal gerenommeerde ondernemingen met ieder zijn eigen specialisatie op het gebied van cybersecurity. Binnen Tesorion zijn deze specialisaties geïntegreerd tot één all•in dienstverlening. Dat maakt Tesorion uniek als aanbieder van cybersecurity. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten.

© Tesorion 2019

Het kantoor, uw machinepark en de koelkast in de bedrijfskantine: allemaal digitaal verbonden. Handig en efficiënt. Maar is het ook veilig?

Mediaroom

Podcast

Nieuwsoverzicht

Podcast 34 Tesorion associate partner of NoMoreRansom project, nieuwe ISP, 2FA omzeilen en LinkedIn phishing…
Blog

Bug in Nemty corrupting the encryption of large files

Introduction Over the past weeks, Tesorion researchers have been working on free decryption tools for…
Nieuws

Tesorion associate partner of NoMoreRansom project

Tesorion is proud to announce that it was awarded an associate partnership of the NoMoreRansom…
Naar de Mediaroom

Help jij ons Nederland
cyberveilig te maken?

Werken bij Tesorion is werken bij de absolute top. Met meer dan 160 collega’s werken wij 24/7 aan de digitale veiligheid van onze klanten.

Word jij graag uitgedaagd? Wil jij werken met de beste specialisten uit jouw vakgebied? Vind jouw vacature of maak je interesse aan ons bekend.

Testimonial
12 september 2019

Saskia Hoogma

Researcher - Tesorion blijft innoveren om de cybercrimelen een stap voor te kunnen zijn. Hiervoor ontwikkelen we in een hecht team nieuwe technieken. Wat begint bij een idee, wordt een…
Testimonial
22 februari 2019

Teun van Hemert

Senior Software Engineer - De combinatie van het oplossen van problemen in een zeer relevant en veranderlijk gebied als cybersecurity en het ontwikkelen met behulp van de nieuwste technologieën maken…
Testimonial
22 februari 2019

Steven Doorman

Accountmanager - Sinds 2018 ben ik werkzaam bij het snel groeiende en sterk ontwikkelende Tesorion. Als Accountmanager binnen Tesorion neem ik onze bestaande en potentiële klanten mee in de mooie…